Posts Terkini

Friday, March 18, 2011

KHTP... Milik Siapakah Gadis Ini...?

Milik siapakah gadis ini
Wajah lembut bagaikan sutera
Ingin hatinya ku miliki
Apakan terdaya
Adakahkan terdaya

Milik siapakah hati ini
Bagai berkurun lama kesepian
Ingin aku mencurahkan kasih
Kepada yang sudi
Adakah ia sudi

Lama telah ku impikan
Gadis sepertinya
Mengisi taman hati
Dengan cahaya kasih (suci)
Siapakah gadis yang ku idam...

Lirik Lagu Allahyarham Sudirman.

Ya... milik siapakah depa dua2 ni...? Aku tak mau komen apa2 lagi bab ni... Aku harap dapat komen dari pembaca setia DKS. Tapi kalau tak terkomen akan aku tenyeh la sikit2 apa yg patut...

9 comments:

HHalem said...

Hoiiii,:-)

Gambaq dua-dua girpren aku tu, hg ambik mana?

Masa tu, aku dok kat tepi depa. Nasib baik muka aku tak nampak.:-)

La ni baru aku tau, sapa hg sebenarnya. hua5

Anonymous said...

yeah

take beer

Anonymous said...

wow
dua2 sama cantek
dua2 pun manis
yg btudung hitam tu single lg ke?
yg rambut kaler2 tu pun single jgak ke?

Anonymous said...

ASA THAMS NB THMSO

Anonymous said...

Satu single satu lagi double ha ha ha ha ha. Rambut kaler single bro

nayan said...

yg bertudung aku kenal sangat

Anonymous said...

Yg rambut karat tu Alfa Sudinar Azudin, selalu ke oversea Jerman, Las Vegas, Korea dan dsbnya. Imbuhan untuk menjadi orang setia THAMS. Duit belanja pun semua boss dia cover, mana nak cari macam tu bro

Anonymous said...

Sebelah dia pulak saper bro, pakai tudung? Apa pompuan ni buat di KHTP? Kalau ader gambo yg lain boh la lagi kat sini, boleh kita tengok gambo yg menarik yg ditangkap oleh mr camera man yg dah naikkan pangkat di KTPC oleh Sir Hj Awang kiter

Anonymous said...

Owh, kalau nak tau yang sebelah tu comel jugak ialah Puan Norlela Baba, sekarang MMU, dulu MIDA, status bersuami, majikan ialah Telekom Malaysia dan tidak ada kena mengena dengan KHTP pun dia ni. Kalau hangpa tak pecaya telefon la 0133978978. Finance KTPC pun leh check jugak no hp ni yang kerap ditelefon oleh hp siapa dari KTPC, jgn risau bill terperinci semua ada info ni, so tunggu apa lagi? Pi la semak semua bill hp boss boss kita ni, baru ada bukti yang nyata dan credible. Boleh check dari tahun 2009 hingga sekarang. Alahai kantoi lagi Hj.......................

Mantan Perdana Menteri Malaysia

Mantan Perdana Menteri Malaysia

Anda mencari PEKRJAAN.....?

back to top