Posts Terkini

Monday, January 17, 2011

Dreba Boss KTPC Songlap Duit.....

Tertarik aku baca artikal GMC pasai BOSS HI-TECH VS MENTERI AMARAN...kah..kahh..kahhhhh. Cekap juga GMC ni korek maklumat. Cuma aku nak tambah sikit…

Dreba Hj Muhd Sobri Osman (President Kulim Technology Park Corporation And Group Of Companies – KTPC) si Umar Bin Ariff bukan saja kena kes songlap duit tapi kaki ponteng kerja jugak.


Aku heran apa besaq sangat kuasa si Umar dreba ni…?

Bagi aku kalau bab monteng kerja tu mungkin tindakan AMARAN KERAS diambil boleh pakai la jugak. Tapi bab songlap RM600.00 sepatutnya dipecat saja dari kerja.

Kalaulah dreba pun taik penipu, boss dia pulak tak tau laaa… Orang perangai macam tu sanggup ambik jadi dreba lagi ka…? Kalau aku la notis 24 jam aku pecat. Buat malu saja.

KTPC mau jugak simpan orang macam ni. Hangpa kena serampah apa dgn puak PAS…?

3 comments:

Anonymous said...

Boss depa masa mai sekolah agama dekat ngan umah aku, dok ngata kat boss KTPC lama konon x reti nak urus duit KTPC sampai mcm nak bankrap. awat dia tu pandai sangat ka urus duit? pastu janji kat sekolah Agama tu yg dia akan uruskan bantuan kewangan kpd sekolah tu. duit tu duit rakyat Kedah kan? apasal nak bantu sekolah Agama tajaan PAS sahaja? org lain x berguna kepada Kedah ke?

Anonymous said...

Kira OK la tu bagi kat sekolah agama dari puak UMNO yang dok bagi kat geng depa, anak beranak, ipar duai semua.

Anonymous said...

yeah

take beer

Mantan Perdana Menteri Malaysia

Mantan Perdana Menteri Malaysia

Anda mencari PEKRJAAN.....?

back to top