Posts Terkini

Sunday, February 27, 2011

Hj Sobri Dah Lama Marah...

Adoi... kemarahan Hj Sobri ni dah lama dah... tapi siasatan yg dia ngan kroni dia pasang masih tak kena lagi jerat... Kesian aku tengok gelagat dia ngan spy dia dok kalut cari hamba Allah mana yg dok pi bocoq hal2 KTPC ni. Masih tak jumpa lagi...
Hj... jgn la pulak marahkan nyamok, kelambu nak dibakark... Apa yg hang susah, kalau statement2 yg kaki tulis blog ni tak betoi dan hang yakin apa yg ditulis tu tak betoi... payah apa, bawa la kepihak yg bertanggung jawab utk mengambil tindakan. Report Polis hang boleh buat... jbt buruh boleh... SPRM lagi aku alu2kan. Itu pun kalau hang berani. Tapi pastikan hang tutup lubang tu serapat mungkin.

4 comments:

Anonymous said...

Tentulah dia takut sbb perkara yang kononnya tidak tepat dan benar itu sebenarnya terbukti tepat, sahih dan benar belaka dengan fakta2 yg jelas dan jitu. Tu sebab dia tak berani nak report kat pihak berkuasa. Betapa bukti itu menunjukkan kelemahan pimpinan dan skandal beliau selama ini. Sangkal lah macam mana pun tapi orang kampung terutama warga KHTP semua dah tau...cuma konco2nya terutama yang HamPAS tu yg akan cover lobang besaq yang tak boleh nak kambuih dah!

Anonymous said...

Oi Tn Hj, saya nak nasihat hang sikit, satu cara siasat pun tak betul, kedua orang yang hang suruh siasat tu pun bukan berapa reti sangat. Hang bar ofis dari blog pun, sekarang ni org guna Maxis, Celcom, Digi, P1 dan YES. Apa la nak sekat, tak boleh sekat pun. Orang mana nak guna email ofis macam Tn Hj guna untuk contact Norlela. Staf u semua canggih, depa guna la gmail ka, yahoo mail ka, dan berbagai lagi. INi dunia maklumat dan sekarang dah guna teknologi 'cloud computing'. Yang aku tau ramai orang kampung kat Sg Petani dah start dok print semua artikel ni dah tunggu masa saja nak tanya kat Hj Sobri & Hj Awang dan minta penjelasan terperinci

Anonymous said...

SAH IQ President KHTC ni memang rendah...Lagi dia ban internet kat ofis lagi tu staff dia dahagakan maklumat...Teruskan dgn kebodohan kamu tu..

Anonymous said...

yeah
take beer

Mantan Perdana Menteri Malaysia

Mantan Perdana Menteri Malaysia

Anda mencari PEKRJAAN.....?

back to top