Posts Terkini

Tuesday, January 31, 2012

Laporan Bulanan Kewangan KHTP.....?

Amboih mak..... awat ka simple sangat report tu..... Inilah report yg amat diperlukan oleh Hj Sobri, simple dan mudah difahami. Setiap report staff wajib kena letak "GOOD NEWS" and "BAD NEWS". Barang sapa yg tak letak, aku rasa..... "WARNING LETTER" akan sampai la kot.


MONTHLY REPORT : OCTOBER 2010
DEPARTMENT: FINANCE



Good News

Received 2nd last payment from First Solar amounting to RM10,154,237.20 on 28 October 2010.

Bad News


Trend  Of Achievement


Profit & Loss result for the period – Loss


Name: XXXXXXX XXXXXX
Date : 8 NOV 2010



Yah oiiii..... aku rasa sepatutnya hang bubuh "Profit & Loss result for the period – Loss" tu kat "BAD NEWS" kan cantik. Tinggai ruang kosong lagu nampak kekok laaaaa.

Hj2 di KHTP tu dok kata banyak buat untung, pelaburan dan MOU banyak dok buat, tapi masih ada LOSSES ka.....?

12 comments:

Anonymous said...

Tak boleh letak penyata kewangan. Nanti org boleh tau details keluar masuk duit. Bos KTPC nak kena berjawab banyak.

Anonymous said...

dah bulan Februari dah.

Anonymous said...

Presiden KTPC kena belajaq apa itu 'new sale' & 'follow up sale' utk marketing. Mungkin Hj Patrick boleh ajarkan hal ini dengan segera

Anonymous said...

BAD NEWS: HJ MASIH PRESIDEN LAGI
GOOD NEWS: HJ SOBRI & HJ AWANG TAK MASUK OFIS HARI NI

Anonymous said...

awat awang ni lama2 aku nampak muka mcm anwar ibrahim?

Anonymous said...

hasta la vista babe.. urrpp.. take 5

Anonymous said...

SALAM MAULIDUR RASUL BUAT SEMUA...

Anonymous said...

BN buat letih letih,dapat pada depa nie senang senang ,nak ranapkan apa yang ader,cubalah berfikir macamna nak bagi ader value added pada KHTP........mangkak punya presiden....

Anonymous said...

hangpa nak marah apa..presiden tu dah nak jd calon dah..lepaih ni hj awang pula naik..

Anonymous said...

awang tak naik lagi pun dah naik tocang dah, kereta company sapu buat kereta sendiri semua sekali, memang merak buih hj2 pas ni kebuloq harta khtp, semua dah buat harta sendiri, fitri pulak fortuner company buat reta dia sendiri, semua mau hentam harta company jadi harta sendiri, inilah ajaran pas nik aziz kpd semua ahlul pas kedah, kita rembatt semua harta company & state government, lagi pun nik ajis pi hj pun sponsor semua termasuk family & menantu.
MEMANG ORG SEMUA MARAH TERUTAMA STAF KTPC, TAPI BELUM TUNJUK SECARA PUBLIC, NANTI PRU13 PAS AKAN TAU LANGIT TU TINGGI ATAU RENDAH

Anonymous said...

PAS & HJ2 pas di ktpc semuanya penyamun tarbus

Anonymous said...

hahahaha.....semua serupa hang kata kat aku aku kata kat hang....hang x kena aku betoi aku salah hang betoi...pi mai pi mai tang tu..... abeh cengei pun leh besora dllm kotak ni jaaaah....kitaaaaaaaaaaa serupaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahaahah...
oley...

Mantan Perdana Menteri Malaysia

Mantan Perdana Menteri Malaysia

Anda mencari PEKRJAAN.....?

back to top