Posts Terkini

Tuesday, January 01, 2013

KFO KHTP Sudah Marah…..


From:    Khairul Fithri Osman
To:          Norizan Dollah; Rohiza Sudin; Rosly Abdullah
Cc:           'Annuar Mohd Saffar'; Nazmi Abdullah; Mohd Nazri Kamaruddin; Husniyah Yahya; Wan Sharina
Subject: RE: Perbelanjaan ke Impiana, Cherating pada 1 hingga 4 November 2012

Tak pa la... kalau cam tu lain klai JANGAN buat kat tempat hulu dunia... dan toksah nak baik hati nak bagi duit belanja pi balik..

Apa hal la pulak mamat ni bebal.....?

From: Norizan Dollah Sent: Monday, 19 November, 2012 9:41 AM
To: Rohiza Sudin; Rosly Abdullah
Cc: 'Annuar Mohd Saffar'; Khairul Fithri Osman; Nazmi Abdullah; Mohd Nazri Kamaruddin; Husniyah Yahya; Wan Sharina

Subject: Perbelanjaan ke Impiana, Cherating pada 1 hingga 4 November 2012

Salam,
Seperti yang tuan/puan sediamaklum, kami telahpun mengemukakan resit dan wang lebihan perbelanjaan bagi penama di bawah:

Nama dan Tarikh Pemulangan

Hj. Annuar   En. Nazri   En. Nazmi   Hj. Khairul Fitri
                                                (5/11/12)      (5/11/12)    (5/11/12)     (9/11/12)
Kos Perjalanan                        500.00         500.00       500.00            500.00
TnG / Toll                                      -              200.00       153.10            125.00
Petrol                                             -             248.30       268.00            556.45
Baki dipulangkan
semula ke
Bhgn Akaun                             500.00          51.70          78.90           (181.45)

Email ini dihantar sebagai akuan penerima memandangkan semasa dokumen dan wang tersebut diberi tiada akuan penerimaan dibuat.

Sila maklum bahawa kos perjalanan telah ditetapkan sebanyak RM500.00 sahaja.  Oleh yang demikian, jika ada perbelanjaan yang terlebih hendaklah ditanggung oleh kakitangan tersebut.

Jika ada sebarang pertanyaan sila berhubung terus dengan saya untuk mengelakkan sebarang kekeliruan.

Terima kasih.
Norizan binti Dollah
Kulim Technology Park Corporation Sdn Bhd

Haiya….. kawan kita sudah marah sebab tak boleh claim lebih dari RM500.00. Baru la aku paham…..

Nampaknya pembodek nombor satu KHTP Tn Hj KFO dah marah dah sebab tak boleh claim lebih untuk sessi brainstorming yang diadakan jauh dari Kulim, iaitu di Cherating pada bulan lepas. 

Tak pa la KFO oiiiii….. depa dah ganti kerugian hang tak boleh claim lebih tu dengan trip hang & bini ke Japan….., ok le tu, mana ada company yg bagi saja2 pi mkn angin ke Jepun sekali dgn belanja pi Disneyland pulak, siap dengan package gegaran 7.3 skala richter selama 5 mini lagi, memang syokk habih bro…..


PS: Dengar crita THAMS sedang cari org2 kanan Datuk Mukhriz utk mintak talian hayat di KTPC sekiranya BN menang di Kedah. Dengar cerita trip2 ke oversea utk org2 tertentu di di KTPC ke Korea & Turki dia yg arrange. Biasala tu dah mmg standard modus operandi THAMS. Nothing new about it (lobbying at a very early stage it seems)


2 comments:

taipingcentral_harapan melayu said...

Salam perjuangan bro..

Moron dapat di linkkan blog saya yg x seberapa ni..

http://taipingcentral.blogspot.com/

Untuk article Terbaru blog saya :

http://taipingcentral.blogspot.com/2013/01/panas-sambut-new-year-cara-beromen.html?m=0

Tq bro.. Semoga tail persaudaraan ukhuwah ter erat antara kita.. Anyway blog saudara, sempoooiiiiii..

Tq..

Anonymous said...

dulu musibat ni la paling kalut dok meeting sana sini dgn YB dari BN mengalahkan dato shukri.sekarang ni dah jd geng PR.apa2 pun tuhan sahaja layak utk urusan syurga & neraka tu KFO.bukan urusan hang nak judge bab syurga neraka sbb hang pun baru jumpa jalan yg lurus.bab mat kepit dok lobby geng mukhriz tu biaq p lah,untung2 bleh jd jambu mukhriz pulak lepas ni ye tak.

There was an error in this gadget

Mantan Perdana Menteri Malaysia

Mantan Perdana Menteri Malaysia

Ahli Mesyuarat Kerajaan Negeri Kedah Darul Aman 2013

Ahli Mesyuarat Kerajaan Negeri Kedah Darul Aman 2013

Anda mencari PEKRJAAN.....?

back to top