Posts Terkini

Thursday, November 03, 2011

Lagi Kisah Skandal PAS Kedah.....?

Dlm kita membaca mengenai kisah Mat Sabu, ADUN Selinsing PAS di Kelantan, YB Exco PAS yg baru berkahwin lain, dan tak termasuk kisah MB Kedah, yg juga menambah cawangan, ada juga satu kisah yg melibatkan Timbalan Presiden PAS Kaw Sg Petani yg juga Presiden syarikat pengurusan taman teknologi yg tersohor di kawasan utara.

Sejak dulu lagi semasa bujang, beliau terkenal dgn panggilan ‘Payung’ di USM. Setelah beliau bekerja, tabiat Mat Romeo makin terserlah, walau pun menjadi ahli parti politik berteraskan agama, iaitu PAS. 

Walau pun beristeri, beliau masih berminat utk mencari pasangan, dan seperti biasa, kegemaran VVIP PAS apabila berskandal, syarat wajib ialah pasangan/girlfriend selalunya ‘bini orang’. 

Setakat ni, setelah menjawat jawatan Presiden, beliau telah Berjaya mendapat seorang kenalan dari KL, yg juga sekarang adalah Ketua Pegawai Kewangan salah sebuah universiti di Cyberjaya. 

Salah satu email yg berjaya di ciluk dari akaunnya berbunyi begini: 

Hj PAS: Do you like my hot chocolate? 
Mdm N: I like it very much, you are like the Sultan of Brunei in my heart 
Harap2 surat terbuka bini aku tu tak terkeluar....
Kita tak tau setakat mana perhubungan mereka ni, samada setakat bercinta secara ‘long-distance’ KL-Sg Petani, atau pun secara fizikal. 

Tetapi apabila mereka berada dlm satu Trade Mission di Eropah pada Jun 2010, mereka dilaporkan oleh rakan-rakan dari MIDA ‘seperti belangkas’. 

Juga pada 14 September 2010 (bulan puasa tahun lepas), Hj Sobri telah pergi ke KL dgn flight awal pagi dari Penang menggunakan kemudahan syarikat dgn tujuan (alasan) menghadiri mesyuarat bioTEKnologi tetapi sebenarnya utk bertemu Mdm N. Malah kereta Toyota Wish kepunyaan Mdm N juga datang menjemput Hj PAS di KLIA (plet no. WLH 2128). 

Kegiatan ni berjaya dihidu oleh suami Mdm N, dan Hj PAS ni telah diikuti oleh suami hingga ke pejabat beliau, dan terdapat laporan polis bahawa Hj PAS ni mengganggu isteri beliau. 

Apabila sahaja ada seminar & kursus yg dihadiri oleh Hj PAS ni di KL, maka akan ada juga kelibat Mdm N ni di sisi beliau. 

Tak cukup dgn seorang pasangan dari KL (long distance love affair), Hj PAS Timbalan Presiden Kawasan & Presiden Syarikat, juga menaruh minat dgn seorang Pengurus di syarikat beliau. Kerap beliau memanggil pengurus wanita ni yg sudah berkeluarga, ke pejabatnya, dan menyebabkan pengurus wanita ni berasa kurang selesa, hingga akhirnya meletakkan jawatan.

Apabila beliau menerima notis perletakan jawatan, beliau telah memanggil pengurus tersebut ke pejabatnya, dan akhirnya mengambil gambar pengurus tersebut melalui handphonenya, dan tanpa segan silu mengatakan ‘you are my girl’. Ni jelas menyerlahkan kegatalannya. Apabila pengurus tersebut bercuti dan gagal dihubungi kerana bercuti diluar negara, Hj PAS ni bersama Secretarynya telah cuba menjejaki Pengurus tersebut melalui sekolah anak beliau. Mungkin HJ PAS ni menjadi angau, maka cuba pergi ke sekolah anak beliau dgn harapan dapat melihat pengurus wanita tersebut mengambil anaknya pulang dari sekolah. Malah sebelum pengurus itu berhenti kerja, Hj PAS ni selalu menziarah cubicle pengurus tersebut dan menunjukkan beberapa aksi gatal yg memang amat ketara pada haji & lebai PAS. 

Cerita ni memang hangat di Kulim dan juga di Tingkat 3, KHTP Business Centre. Malah ada sebab2 mengapa Haji2 ni kerap sekali ke KL, malah hingga setiap minggu adakah sebenarnya utk berskandal. 

Pernah kes2 ni dilaporkan ke Pengerusi KHTP, YB Amiruddin, tetapi seperti yg kita tau, apabila tembelangnya juga pecah, setelah berkahwin dgn ex bini orang jugak. Inilah kes 2x5 namanya. 

PS: 
Mengapa ahlul PAS suka berskandal dgn bini orang.....? Adakah HJ seorang lagi, iaitu Naib Presiden Kewangan syarikat taman teknologi tinggi juga mempunyai skandal.....? Mungkinkah jawapannya ya juga.....


Nak tau surat terbuka dari Hjh Shadiah.....?

46 comments:

Anonymous said...

ada teori mengatakan kalau affair dgn bini org safe, tak perlu risau kalau terpeknen, he3, alahai hamPAS ni

Anonymous said...

hj VP Finance pun khabarnya dah bini dua la ni, ada betoi ka? power jugak kain kuning tu bro

Anonymous said...

cerita pasai hj gatal di tkt 3 memang syok, semua dia syok kat bini org, anak dara dia tak minat. satu klu, manager yg hj syok tu sebab cakap pelet, take der, aper, tu yg bekenan tu, tapi la ni manager tu betoi dah resign

Anonymous said...

kat kampung gua pun ada kes macam ni lepas pas menang kat perak, tapi bukan orang besar pas, tapi ada lah kuasa sikit mungkin dapat bonus kot, isteri orang dah 5 anak pun dia nak juga, sampai kena belasah dengan laki tu pun tak serik ,sampai lah laki tu dia bini dia last-last dapat juga nikah, nak bagi anak dara pun dia tak nak..

entah lah labu...

Anonymous said...

dua2 hj pas ktpc ni bila buat ucapan saja mesti ada berbaur seks & kisah pasai nak tambah bini, confirm tersangat gatai & otak blue, walau pun dtg dari pari berasaskan agama isle

Anonymous said...

Hj memang berkenan sungguh dgn Mdm N tapi Mdm S jadi penghalang.Almaklumlah Mdm S batu loncatan Hj dpt jadi Presiden KTPC and soon bertanding ADUN/Parlimen sbb sedara sepapat MB..sapa yg tak tahu.Conclusionnya,Hj pengecut,duduk bawah ketiak bini..Mcm tu punya orang ka hampa nak pilih jadi pemimpin??

Anonymous said...

Nak buat apa kejar dunia. Akhirat lagi lama. Tak buat salah. Buat Salah. Semua serba salah. Yang betul... Kau orang saja. Aku tau korang ni makan gaji macam orang lain jugak. Aku tahu korang tak puas hati sebab ada agenda persendirian. Aku tahu korang mewakili diri sendiri. Aku tahu korang bermasalah. Aku tahu rupa hati korang. Aku tahu korang seronok cari pasal. Aku tahu kau orang dengki.Aku tahu korang cakap bohong. Aku tahu korang janji tak tepati. Aku tahu korang kaki tipu. Aku tahu korang suka cakap besar. Aku tahu korang suka jatuhkan orang lain. Aku tahu korang tak ramai kawan tapi ramai lawan. Aku tahu korang nak jadi hero. Aku tahu korang sakit mental. Aku tahu korang kata aku tak tahu.

Anonymous said...

Ini adalah fakta la kalau korang tak taw, bukan bohong lagi, kalau tak caya, pi la kat JPJ tanya siapa owner plet no toyota wish tu. Inilah hamPAS, sudah terang lagi nak berselindung, poorah bi la balik kampung tanam jagung bila lepas PRU13
Nak defend kawan tak tentu hala

Anonymous said...

depa mat romeo pun tak pa, dah dijanjikan syurga oleh Mursyidul Am depa, bahagia la no, patutla ada hj ramai yg ikut depa2 ni, kalau BN sure depa kat bakal ahli neraka kot

Anonymous said...

ni plet nombor apa pulak ni..x tau pun..cuba cecita..

Anonymous said...

Seronok seronoklah dulu ,hangpa tunggulah PRU13,lari pakai spender la hangpa.Hak rakyat buat macam bapak hangpa yang punya.orang dulu develop susah susah hangpa senang senang ja bagi rosak.Bil ayak dan letrek punb dah tak mampu nak bayar,laagi 3 bulan jahanam.tingsuntoi ,masuntoi lah hanpa nie.PAS=Party All Shits.

Anonymous said...

Party All Shits.Parti Agama Agama Semenanjung .Parti Ahlul Sahaja.Parti Ayam Semenanjung.Parti Anak beranak sahaja.Parti Angguk Sahaja.Parti Angan-Angan Shaja.

Anonymous said...

Aku baru check la braders & sisters pasai plet no ni & hasilnya adalah seperti berikut:
Pemilik: Noor Lela bt Baba
Alamat:128, Jln 2/62, Bandar Manjalara, Kuala Lumpur
Plet No Kereta: WLH 2128
Jenama: Toyota WISH
Sapa yg makan cili akan terasa la pedasnya
LELA OH LELA
Sapa tak kenai Sobri PAYUNG kat USM dulu, Tok Det pernah jadi Timbalan Presiden Persatuan Pelajar USM, masa tu Sobri Payung jadi Presiden Persatuan Pelajar USM
Hobi Semasa Sobri Payung: Mengorat bini orang

Ingatlah semua PAS totok akan pepatah Melayu:
Tak tumbuh tak melata, tak sungguh tak kata & kalau tiada angin masakan pokok bergoyang; jangan sokong pemimpin anda secara membuta tuli. Siasat dulu semua tuduhan dengan terperinci & bebas

Anonymous said...

PAS kaki seks sebab semua iklan dlm HARAKAH semua ubat kuat seks, memang ada logiknya disitu. Sebab tu bila bukak saja mulut semasa ucapan mesti sebut bini 2 atau 3, ayat ucapan wajib HJ2 PAS KTPC sewaktu sessi ceramah Bos & KuLi

Anonymous said...

bak kata pepatah mat salih:
like chairman, like president, like vp finance
semua nyer 2x5, satu hati satu jiwa, berjiwa muda, apa la nak jadik KTPC dibawah lindungan rembulan putih

Anonymous said...

tolong bongkar semua kes skandal seks ni kasi habis sama PAS ni, buang karen saja nak tadbir KHTP kunun (tolong siasat tentang hj yg baru tobat tapi ada skandal dgn staf pi KL, sorang pi seminar, sorang lagi cuti emergency, pi naik bas, bini orang jugak, tapi dah 'ikat', jadi sure tak boleh pregnant, stay kat hotel dlm satu bilik, lepaih tu tutup HP, bila call balik bagi excuse battery kong
HA HA HA memang klasik kes ni

Anonymous said...

pasai pa depa panggil dia PAYUNG masa kat USM dulu, Tok Det kalau tau tolong mai cerita sat kat chek, tq

Anonymous said...

11:04, 11:07, 11:18, 11:27, 11:44, 11:49, 11:59. Dari org sama saja? Byknya modal. Benci sungguh org PAS n00.

Anonymous said...

Anti-PAS

Anonymous said...

PAS tak tau buat kerja langsung, kempen saja lebih, ceramah siang malam,kutip derma & pow duit org miskin

Anonymous said...

tak sama org kot, tengok la hit yg banyak tu, ramai org dok baca la bro

Anonymous said...

yang dok bagi banyak hits ni kebanyakannya ahlul PAS la terutamanya dari Sg Petani Kulim Bandar Baru, biasela baca saja, bila kena hentam gila2, terus marah kata org benci kat PAS, kalau tak suka senang saja, jangan baca, sebab REALITY HURTS

Anonymous said...

Nak tanya. Makan gaji ke atau kerja sendiri? Cam minah leterrr saja. Biasalah lelaki, kalau tak suka perempuan bukan lelaki namanya. Fitnah semua ni. Biasalah. Dengki.

Anonymous said...

Kepada Anon aku tak membenci orang PAS tapi aku membenci perangainya tabiatnya.kalau orang PAS buat salah walaupun haram mereka akan kata Halal walaupun makan BABI sekalipun.Itulah perangai mereka sebenarnya,apa hukumnya seseorang kafir mengedar dan melapah sembelihan Qurban?Pi USA DENGAN BUKAN MUHRIM APA HUKUMNYA?Perangai orang PAS serupa PELAq sebab tu aku benci,pergi sembahyang jenezahpun bisik bisik ditelinga ahli masing-masing?apa cerrrrrrr.Orang PAS minum Thai Song ,macam minum ayaq zam-zampun depa kata halal?macamna nie?aku undi PAS masa PRU 12 ,tertarik ngan manifesto depa ,PAS kata kalau menang Tempat maksiat,perjudian akan dihapuskan.La dah 4 tahun apa cerita rumah urut bertambah,judi haram terletak bersebelahan UNIT AMAL(yang berlagak komando).ADUN hangpa kena tangkap khalwat,Nik Ajis sembahyang istiqarah ja tuhan dah maafkan Adun tersebut,apa cerita?sebab tu aku kata PAS = Party All Shit.Dia tak kiralah kau makan gaji atau kerja sendiri,bagi aku PAS tetap haram jadah.

Anonymous said...

Yea takebeer

Anonymous said...

Hangpa tau tak dikulim nie ,banyak tempat perjudian,apa MB Tak Tau buat.Buat bodoh ja,kalau tak boleh sejahterakan rakyat ,jangan bertanding.
Dulu hangpa kata kroni masa UMNO perintah ,La apa dah jadi President KTPC tu ,anak ponakan dia juga?Mcm President tu kalau kena audit memang confirm tak layak duduk tempat tu,nak berbahasa arabpun tak tau ,orang putih lagila tak tau.

Satu lagi VP Finance tu ,sampai kereta suzuki vitara pun dia nak ambik.market value 14k tu aku masuk tak dapat,aleh aleh aku dengar dia beli ngan harga 6K ja.Sudahlah hang dah ada AUDI A4 tukaq enjin ,tukaq sport rim,setiap kali aku nampak di worksyop,sampai orang tertanya tanya,awang nie dulu bank executve ja,mcm mana ada esset begitu banyak.
Tak lama dah awang ,BN dapat balik hang tau la apa yang aku akan buat.Dah banyak dak hangpa aniaya orang,zaman BN dulu walaupun ada staff yang sokong PAS tak adalah sampai buang orang.
Hangpa duit dah taj\k ada dah,hangpa aibkan orang satu hari tuhan akan bukak aib hangpa kat semua arang.Cakap ja beriman,benda paling simple ja AMANAH dan KEWAJIPAN kerja tak tau buat.Buat Tazkirah setiap hari tak ada manafaat apa-apa selagi perangai hangpa tak berubah.

Tahun nie confirm bonus tak dapat bayar.

Anonymous said...

DAP kata kalu dapat Putrajaya ,kakitangan awam akan dikurangkan aka dibuang.aku setuju.

Di Ktpc yang kene buang:
President
All VP's dan Tuan HajiLAT


Kalau depa nie kena pecat,KTPC boleh bayar BONUS setiap tahun.No more HOT Choclate dan kerja itu adalah ibadah.

Anonymous said...

PAS yg tak pernah pass ialah HJ2 KTPC

Anonymous said...

tu dia true colors of hamPAS@KTPC, Hj S Mat Romeo, Hj Awang, the kaki kencin pun Romeo jugak, aku nak tanya, dlm setahun berapa kali depa ada di pejabat, Kak Zaharah tolong tengok sat, aku rasa mungkin setengah tahun saja rekod scan kad kerja depa, setengah tahun lagi, tak tau pi mana. Skandal seks PAS memang hebat, tak heran la yg ni sebab semua org dah tau, hanya pemimpin PAS Negeri saja yg buat2 tak tau (DENIAL MODE)
aku sokong kenyataan yg kata bukan benci PAS, tapi org dia yg diamanahkan jaga & urus & tadbir KTPC tak amanah langsung serta HAPRAK, sapa yg tak marah, kesian kat staff KTPC, bonus pun dah melayang

Anonymous said...

Semua ini adalah agenda persendirian. Nak balas dendam, dengki dan hilang peluang buat duit seperti dahulu. Mengalih perhatian dari tujuan sebenar. Tak menguntungkan tetapi janji puas hati.

Dahulu mereka adalah apa yang dinyatakan seperti di atas. Apa yang dikatakan adalah berdasarkan pengalaman perbuatan mereka sendiri.

Sekarang mereka kata orang lain sombong macam dia orang sombong di masa dahulu. Sekarang mereka kata orang lain angkuh, bongkak sepertimana dia orang angkuh dan bongkak pada masa dahulu. Sekarang mereka kata orang lain tamak sepertimana mereka tamak pada masa dahulu.

Dahulu mereka di atas. Merekalah Raja (raja lingam). Mereka berlagak, sampai lah ke hari ni.
Syarikat itu adalah syarikat hakmilik mereka. Ia sepatutnya diperintah oleh mereka. Sesiapa pun tak boleh halang. Perbuatan mereka adalah betul sebetul-betulnya.


Kita jangan lupa siapakah mereka itu. Mereka kata kasihan kat pekerja-pekerja sekarang. Buat masa sekarang (sahaja).


Beli cacing untuk pergi mengail,
Mengail ikan di lubuk kulim,
Menabur fitnah jangan sekali,
Saya nasihatkan buat banyak kali.

Wassalam.

Anonymous said...

tenkiu lah hj2 pas atas komen yg tak bernas, org bagi cerita hj2 yg gatai, hangpa tak caya, kata fitnah, tapi tak pi tanya kat guard kat ground floor khtp business centre tu, atau pi perhatikan telatah hj2 ni. Org tak kisah PAS nak perintah, tapi buat la kerja dgn betoi, ni kerja pun dok kencin, tuang kerja sah2, tak masuk ofis, gaji ambik dgn penuh, minyak claim full, telefon pun claim full walau pun banyak telefon marka.
Sebenaqnya sapa pun tak kebuloq nak fitnah HJ2 dua2 ekoq nie, org tengok pun dah meluat.
Mungkin anda adalah HJ PAS totok yg memang semua nak salahkan UMNO kalau tak betoi.
Cuba tengok sekarang ni rahmat pun dah tak dak, pelaburan pun koih dok kurang, aku bukan apa, kesian, penat2 DKS ni tulis cerita, PAS ni masih tak mahu nak ngaku kesalahan dan kelemahan mereka.
ITULAH PAS SEBENARNYA, DARI MB HINGGALAH KE ANAK BUAH MEREKA.
HJ SEKARANG MEMANG AMAT SOMBONG WALAU PUN TIADA APA YG BOLEH DIBANGGAKAN DI KHTP LA NI

Anonymous said...

balas dendam? agenda persendirian? kehx3
JAUH PANGGANG DARI API
MIMPI DI SIANG HARI
TN HJ S SYOK SENDIRI
TN HJ AWG SAPU KELILING

PS: ada sorang staf baru masuk tak sampai 1 bulan dah resign kerna khabarnya tak tahan telatah hj2 ni

UTK HJ2, SAYUGIA DIINGATKAN BAHAWA KULIM HI-TECH PARK ADALAH PROJEK DIBIAYAI KERAJAAN PERSEKUTUAN SEPENUHNYA DAN TIADA DUIT YG DISUMBANGKAN OLEH KERAJAAN NEGERI, DAN HINGGA SEKARANG PUN HJ2 KTPC MASIH DOK PI MOF MINTAK GERAN DAN PERUNTUKAN

JADI KALAU NAK KOMEN PUN AGAK2 LA TULISAN TU, UCAP LA TIMA KASIH KPD KERAJAAN BN YG DAHULU, JGN LA KATA TAK BUAT APA2 PUN, TAKKAN TAK NAMPAK KOT KERAJAAN BN BUAT MASJID, SEKOLAH, JALAN, UNIVERSITI, ITM, HOSPITAL, AIRPORT DLL. POKOKNYA BANYAK KEBAIKAN YG TELAH DIBUAT OLEH BN, JGN NAFIKAN BENDA BAIK YG TELAH BN BUAT

Anonymous said...

Anon12:42 pi tidoqlah,esok nak pii kerja.

hang bleh tengok tuan HajiLAT di KTPC tu apa depa buat.Kontraktor yang syarikat sendri mana ada tukar ,kalau puak tu yang buat maintenance puak tu jugak dapat.

Kalau boleh apa ada di KTPC yang bleh bertukar jadi duit akan ditukarkan jadi duit.

Untuk PRU13.

Anonymous said...

utk makluman, Manager Legal Dept KTPC yg Hj S dok tergila2 tu dah kerja di USM la ni. Utk ahlul PAS & PKR yg totok, ini adalah kisah benar & bukannya dongeng atau fitnah

Anonymous said...

ya betul tu, Manager tu Pn AS aka Mrs J. KALAU DAH CAKAP 'YOU ARE MY GIRL' & SIMPAN GAMBAR DLM HANDPHONE, MEMANG SAH GILA POMPUAN ABANG HAJI KITA NI

Anonymous said...

Gila perempuan tak mengapa jangan gila bini orang.
Tapi tak mengapa Depa runtuhkan masjid orang satu hari Tuhan akan balas juga.
PAS tu bukan maksum,Orang KTPC kebanyakkan munafik,PAS ambik alih Kedah ja,semua staff nak buat Hj.Bela janggut panjang-panjang.
tak malu ngan Allah SWt ka,sebab tu Allah bagi ribut di Kedah.
Apa-apapun rakyat Kedah yang rugi,investor tak masuk .
Rumusannya ,undi PAS Kedah ketinggalan 10 tahun kebelakang.

Anonymous said...

Kalau tak suka pompuan, bukan jantan namanya.

Hang ni Jantan ke Auwww.

I jeles u know. Auuwww. Apsal Abg HJ tak sukakan I. Auuwww.

Penat I berleter. U know. Auuwww.
Abg HJ kasi duit kat I, I nak kasi potong dekat Thailand.

Auuuuuwwww. Tak kuasa U.

Anonymous said...

Bayangkan BN dapat balik Kedah di PRU13 nie,macammana dan bagaimana reaksi hj-hjlat di ktpc.
samada depa belah atau stay lagi di KTPC.Apa kata BOB PKNK ?Manusia jenis tak ada prinsip?gagau duit je ceritanya.

Anonymous said...

Jangan mcm tu anon 3.38

Bukan Abg Hj.tak suka kat u,abg hj. nanti bagitau abang nuat bagi duit buat operation dulu di thailand,kasi licin semua bulu.confirm......
kalau dah lawa bukan abang nuat je suka kat u,mat sabu pun nanti sapu BERSIH.

merengek kasi lebih skit,la bleh la bunyi auwwww lepas operate nanti bunyi dia mcm ni ahak....ahak.....ahak....senak bang hj.

Anonymous said...

Apa cerita Cik Jah Oiii.. xde cerita baru lagi ke? Jiran sebelah beli kereta baru keerr.. beli perabot baru keerr..(sambil muncung2 mulut).

Sape BOB PKNK? Cuba ceciter skit.

Cik Jah.... kalau tak gagau mana nak dapatkan ruyungnya.

Nak pegi masak plak. Nanti angit nasi aku.. Cik Jah

Anonymous said...

dlm artikel ada mention surat terbuka utk bini abg hj kita ni, apa kata bro DKS kita post kan surat tu utk next posting supaya kasi berapi sikit suhu dekat tinkta 3 KHTP business centre tu, kasi hot sikit temperature, biar HJ kita isu banyak2 lagi SHOW CAUSE LETTER/surat tunjuk sebab, he he he, lawak la hang hj oiii, tak tak buat kerja tapi pura2 tau, knowledge sikit, kelentong lebih.
Dengar cerita la ni HJ dah mula melobi utk nak dpt title DATUK utk bulan Januari 2012 dekat MB.
APA PUN HARAP PENTADBIRAN KEDAH NILAI LA DULU PENCAPAIAN PRESIDEN KTPC SBLM BUAT KEPUTUSAN UTK NAK BAGI APA2 TITLE PUN, KALAU BOLEH JGN BAGI APA2 PUN, AMK PUN JGN BAGI LANGSUNG

DKS said...

Insyallah..... akan aku usahakan.

lori hantu said...

DKS: baiasalah

dlm pas pun ramai kaki mengendap.balun bini orang.kencing kat orang.curi lembu.
perkara biasa bukan luak biasa.
Serupa juga dengan UMNO.

UMNO/PAS tak ada beza.Lebih lagi pasal ....it di belakang.

Anonymous said...

tak sama kot lori hantu, orang PAS ambik dia baca bismillah, tu la yg jadi ok, org UMNO ambik tapi tak baca bismillah. Org PAS (Nik Aziz) pi hj sponsor ok, org UMNO pi cuti sponsor rasuah. Tak serupa ni, pada pendapay saya sebenarnya parti tu OK, cumanya org yg ada dlm parti yg tak ok kot.
Sekadar buah fikiran saya saja, tq

Anonymous said...

ni aku bagi hasil carian google:
Noor Lela Baba CA (M), CMA (Aust)
Vice President, Finance
noorlela@mmu.edu.my

Cyberjaya Campus:
Tel: 603 8312 5031
DL: 603 8312 5297
Fax: 603 8312 5030

patutla la ni KTPC ada kerjasama dgn MMU pulak, rupanya ada udang sebalik mee, patutla anuat mat safaree rajin buat kolaborasi dgn MMU

Anonymous said...

saya ingin menujukan lagu Selamat Jalan Romeo dari Ramlah Ram utk HJ2 KTPC iaitu Sobree, Awg, AMS 'Waterjet Scandal', Fitree (baru insaf & tobat setelah berskandal di hotel KL) & Hj renewable energy HJ PATRIK yg berjaya membuatkan staf yg baru sebulan kerja resign (Cik Ferial Wahab)
TAHNIAH!!!

Mantan Perdana Menteri Malaysia

Mantan Perdana Menteri Malaysia

Anda mencari PEKRJAAN.....?

back to top